Extra Profit - Extraprofit - pénzkeresés otthonról

BINÁRIS OPCIÓK KISOKOS

Mik a bináris opciók?


A bináris opció egy részvény, nyersanyag, index vagy devizapár értékének adott lejárati időn belül történő elmozdulására tett becslés.

Leegyszerűsítve: Határozd meg például, hogy a következő egy órában az EUR/USD devizapár árfolyama FEL vagy LE fog elmozdulni.

A bináris opciókkal való kereskedést könnyen meg lehet tanulni és a készséget is gyorsan el lehet sajátítani. Ezzel az egyszerű, az adott eszközre vonatkozó fel/le döntéssel lehetővé válik még azok számára is a gyors haszonszerzés, akik nem rendelkeznek előzetes tapasztalattal. Amint elérjük a lejárati időt, az opció három lehetséges pozíció közül az egyiknek megfelelően zárul be:

  • SIKERES Az opció az általunk előre meghatározott irányba haladt.
  • SIKERTELEN Az opció az általunk előre meghatározott iránnyal ellenkező irányt vett.
  • NEUTRÁLIS Az opció a kötött értéknek megfelelően zárul, azaz nem változik az értéke.

A sikeres kereskedéssel már 1 perc alatt akár 120%-os EXTRA PROFITRA tehetünk szert!
Mik a bináris opciók előnyei?


  • -Maximális profitszerzési lehetőség Piacvezető megtérülések, melyek akár a 89%-ot is elérhetik 60 másodpercen belül, lehetővé téve a kereskedők számára, szinte szó szerint „az idő legjobb kihasználását”.
  • -Igazságosság és átláthatóság Válassza akár egyik, akár mindkét oldalát egy egyszerű opciónak, biztos lehet benne, az árak igazságosak, nincs spread és nincsenek díjak illetve jutalékok.
  • -A választás szabadsága A kereskedőknek megadjuk a lehetőséget, hogy kizárjanak ügyleteket az előre meghatározott lejárati idő előtt annak érdekében, hogy limitálják a kockázatot vagy biztosítsák a hasznot.
  • -Szórakoztató kereskedés A bináris opciókkal való kereskedés, szórakoztató, egyszerű és biztonságos. A kötelezettségeket és az expozíciókat gondosan kezelik, a profitot garantáltan kifizetik, és gyakran kínálnak promóciókat.
Miért kereskedjünk bináris opciókkal?


A bináris opciókkal való kereskedés három szempontból is előnyös:

  • -A kereskedés egyszerű a könnyen használható eszközök segítségével!
  • -A befektetések gyorsan és azonnal megtérülnek!
  • -Profit lehetséges függetlenül attól, hogy a trendek felfelé vagy lefelé mozognak!

Az előnyök részleteinek megértése nem csak segít a befektetőknek az okos kereskedésben, hanem azt is segít jobban megértetni velük, pontosan mibe is fektetnek be.
Hányféleképpen kereskedhetünk?


Fel/Le (HIGH/LOW) Ez egy olyan instrumentum, mellyel a kereskedő (trader) arra kereskedik, hogy megállapítsa, az adott eszköz értéke a megcélzott ár alatt vagy felett lesz lejáratkor.

Fel Le

Kívül/Belül (IN/OUT OF BOUNDARY) Ez egy olyan instrumentum, mellyel a trader a szóban forgó eszköz értékét az előre meghatározott értéken belül vagy kívül várja lejáratkor (a magasabb vagy alacsonyabb kötési ár alakítja ki).

Kívül Belül

Érinti/Nem érinti (Touch/No Touch) Egy olyan instrumentum, amit a kereskedő annak megítélésére alkalmaz, vajon az adott eszköz eléri-e a célként kitűzött árat (Touch) (érinti), vagy nem éri el a célként kitűzött árat (No Touch) (nem érinti) a bináris opció időszaka alatt.

Érinti Nem érinti